Interne

Turism ieftin in luna mai

Turism ieftin in luna mai

Cum la mare nu este vreme de plaja, puteti opta pentru un sejur la munte sau intr-o statiune balneoclimaterica, la costuri mici.

Din martie pana in iunie, turistul roman poate sa beneficieze de concedii la tarife reduse in statiunile montante.

Una dintre ofertele de acest gen este programului „O saptamana la munte”, desfasurat anual de catre Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc .

Anul acesta, avantajul este ca s-a decis pastrarea tarifelor aferente lui 2011, lucru care s-a tradus prin sejururi accesibile.

Astfel, turistul care alege sa petreaca cinci nopti la un hotel, pensiune, cabana de 2 stele va plati 161 de lei. Clasificarile superioare ale unitatilor de cazare atrag dupa sine preturi mai ridicate. Cinci nopti la trei stele costa 259 de lei de persoana, iar la patru stele sejurul este de 368 de lei.

Ca detaliu pentru turistii care vor sa calatoreasca in extra sezon cu acest program, pachetul este valabil pentru sejururi in timpul saptamanii, de duminica pana joi inclusiv.

Pana la sfarsitul lui mai si turoperatorii din statiunile balneare ofera sejururi la cost redus in cadrul catorva programe organizate de patronatul din domeniu.

Cei care vor un sejur de doar patru zile pot alege programul Wellness Balnear, pe langa cazare avand incluse in pret si masa in regim de demipensiune, dar si proceduri de tip wellness, masaj corporal si facial. Pretul este de 625 de lei. Pentru aceiasi bani puteti sa va cazati insa sase nopti intr-un hotel de doua stele in cadrul programului „Hai la bai”.

Alte doua programe, „O saptamana de refacere” si „Decada balneara”, ofera sejururi de sase si, respectiv zece zile, in cazului primului program turistii putand opta pentru masa in regim de mic dejun sau demipensiune.

Turoperatorii au aplicat o crestere de 5-8% la preturile sejurului, in raport cu cele de anul trecut, pentru toate cele patru programe.

Sursa: EVZ.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co