Interne

Liber pe gheaţă

Liber pe gheaţă

Dacă sunteţi amatori de distracţie pe gheaţă, dar vă simţiţi prea amatori pentru a face faţă aglomeraţiei de pe cele mai populate pationare din Bucureşti, micul patinoar artificial amenajat în Herăstrău este soluţia. Dacă veniţi aici în prima jumătate a zilei, veţi descoperi spaţiul necesar pentru a exersa în tihnă paşii pe gheaţă.
Patinoarul artificial amenajat în Herăstrău va invita la o plimbare pe gheata. Cu puţin înaintea prânzului, in zona sunt mai puţin de o duzină de patinatori. Cei mai mulţi abia învaţă să cucerească suprafaţa alunecoasă, aşa că sunt fericiţi că nu sunt mulţi ochi în jur ca să îi vadă picând. În plus, mai mult spaţiu de manevră le vine de minune începătorilor.
Cochet şi liniştit, patinoarul din Herăstrău este perfect pentru cei care abia fac cunoştinţă cu acest sport de iarnă, dar şi pentru cei mai experimentaţi, care vor să îşi execute piruetele în voie. Mai puţin încântaţi de numărul relativ mic de patinatori de pe gheaţă sunt cei din administraţia patinoarului. Speră ca preţurile avantajoase să ademenească mai mulţi oameni către acest colţ din Herăstrău. Patinoarul din parcul Herăstrău este deschis zilnic între orele 10 şi 24. În Bucureşti, mai puteţi merge să patinaţi şi în parcul Cişmigiu, în Drumul Taberei, în parcul Tineretului sau în zona Floreasca. Preţurile pentru intrarea pe patinoar variază între 10 şi 15 lei, la fel şi taxa pentru închirierea patinelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co