Interne

Mergeti in vacanta in Romania!

Mergeti in vacanta in Romania!

Iata si alte vesti bune. Romania este recomandata americanilor si canadienilor. Astfel canadienii sunt indemnati de site-ul cheapflights.ca sa aleaga tara noastra ca destinatie de vacanta daca vor preturi mici si multe activitati, iar site-ul american Price of Travel claseaza capitala Bucuresti pe locul 5 in „Indexul turistilor cu buget restrans”.
Turistii canadieni si americani, sfatuiti sa mearga in Romania
Canadienii sunt indemnati sa aleaga tara nostra daca vor o destinatie turistica cu „preturi mici” si „multe activitati”.
Cheapflights.ca aduce aminte de principalele atractii naturale ale Romaniei precum vulcanii noroiosi, Marea Neagra si lacurile glaciare. O optiune de vacanta la fel de buna ar fi o excursie de cinci zile incepand in Bucuresti si pana in Bucovina, pentru ca turistii sa se bucure de manastirile pictate. Capitala este laudata pentru hotelurile ieftine, berea la 1,3 dolari sticla si mancarea „ieftina si delicioasa”. In schimb, site-ul american Price of Travel claseaza capitala Bucuresti pe locul 5 in „Indexul turistilor cu buget restrans”. Capitala romana e descrisa ca „nu neaparat cel mai fermecator oras al tarii, dar cine ajunge acolo se va bucura de preturi mici pentru toata gama de produse de baza”. Cea mai ieftina capitala europeana recomandata turistilor, conform aceluiasi top, este Sofia. In Bucuresti este recomandat un buget zilnic de 30 de dolari, in vreme ce Sofia ne-a intrecut cu un buget de doar 23 de dolari / zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co