Interne

Litoral aglomerat

Litoral aglomerat

„Nu mai avem nicio cameră liberă pentru 1 Mai.” Cam acesta este raspunsul hotelierilor din Mamaia chiar daca tariful pentru o singura noapte intr-o cameră dublă, care nu are vedere la mare, poate urca si pana la 100 de euro cu mic dejun.

Potrivit Apelor Române, 60% din plaja de la Marea Neagră a fost predată operatorilor privaţi pentru a fi amenajată pentru 1 Mai. Pe litoral vor veni circa 15.000-20.000 de români de 1 Mai, potrivit datelor din piaţă. Pentru a atrage mai mulţi turişti în staţiunile de pe litoralul românesc se organizează concerte. În Mamaia vor fi două festivalului de muzică electronică – The Mision, în 27 şi 28 aprilie, şi Sunwaves, în perioada 27 – 30 aprilie. Şi în Eforie, Vama Vache, Mangalia şi Neptun vor avea loc concerte.

Nu doar la mare, ci şi la munte vor petrece românii ziua de 1 Mai. Aproape zece mii de turişti sunt aşteptaţi în staţiunile de pe Valea Prahovei. Ca şi pe litoral, unele pensiuni şi hoteluri au scos la vânzare oferte precum „plăteşti patru nopţi şi stai una gratuit”.

Cei cu bugete de mii de euro au ales pachete în insule din Oceanul Indian sau Hong Kong

Unele agenţii de turism au vândut cu 5% mai multe pachete pentru 1 Mai faţă de anul trecut, chiar dacă această zi cade anul acesta într-o marţi.

Sursa: www.zf.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co