Interne

Litoralul si Delta Dunarii, promovate la TTR

Litoralul si Delta Dunarii, promovate la TTR

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura in perioada 15 – 18 martie, la Romexpo, informeaza, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

Potrivit unui comunicat, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii va participa la Targul de Turism al Romaniei, unde va promova destinatiile turistice majore ale Romaniei, respectiv litoralul si Delta Dunarii.

„Consideram ca participarea la astfel de manifestari expozitionale, alaturi de agentiile de turism care vand pachete si servicii turistice pentru destinatiile Litoral si Delta Dunarii, este primordiala pentru promovarea acestora ca destinatii atractive si accesibile, atat pe piata interna, cat si pe cea externa, mai ales in contextul apropierii sezonului estival”, se mentioneaza in comunicat.

In standul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii vizitatorii vor putea gasi materiale de promovare editate de membrii organizatiei – autoritati locale de pe litoral si din Delta, hotelieri, agentii de turism si oferte.

De exemplu, pe litoral, o noapte de cazare de Paste la un hotel de patru stele/persoana incepe de la 100 de lei si poate ajunge la aproximativ 226 de lei/persoana la un hotel de cinci stele (cazare in camera dubla cu mic dejun, pranz traditional de Paste, sauna inclusa).

Pentru petrecerea mini-vacantei de 1 Mai, ofertele pleaca de la 32 de lei/persoana/noapte la hotel de doua stele, 60 de lei/persoana/noapte la hotel de trei stele, 99,5 lei/persoana/noapte la hotel de patru stele si 375 de lei/persoana/noapte la hotel de cinci stele.

In ceea ce priveste Delta Dunarii, o noapte de cazare de Paste porneste de la 183 de lei/persoana la pensiune de trei stele si poate ajunge la aproximativ 400 de lei/persoana la pensiune de patru stele (cazare in camera dubla cu pensiune completa, pranz traditional de Paste, croaziera in Delta etc).

Pentru petrecerea mini-vacantei de 1 Mai, ofertele pleaca de la 217 lei/persoana/noapte – pensiune de trei stele si pot ajunge pana la 326 de lei/persoana/noapte – hotel plutitor de patru stele.

Sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co