Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Localitatea cu cei mai bogati locuitori

Localitatea cu cei mai bogati locuitori

Stiti care este localitatea cu cei mai bogati locuitori din lume. Va pot spune ca nu este o metropola americana si nici un oras plin de petrol din Golful Persic. Potrivit raportului Global Metro Monitor 2011, cei mai instariti locuitori sunt in Hartford, un orasel micut din Statele Unite ale Americii.

Orasul cu cei mai bogati locuitori… Nu este New York sau San Francisco, nu este un oras din nordul Europei sau unul din tarile bogate din Golful Persic. Este un orasel mic si linistit din Connecticut si a fost desemnat orasul in care locuitorii castiga cel mai bine si, in consecinta, traiesc cel mai bine.

Potrivit raportului Global Metro Monitor 2011, citat de Business Insider, orasul cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor este Hartford, din Connecticut, SUA.

Raportul ia in calcul orasele cu cea mai rapida crestere economica din lume si include in clasament 200 de astfel de asezari din intreaga lume.

Hartford este al treilea cel mai mare oras din Connecticut, cu putin peste 120.000 de locuitori, si este cunoscut ca fiind capitala asigurarilor. PIB-ul per capita in acest oras este de peste 75.000 de dolari.

Top 10 este dominat de orase american, cu San Jose pe locul 3, Bridgeport, pe 5, Washington, pe 7, Boston, pe 9 si San Francisco, pe locul 10.

Singurele orase europene aflate in primele 10 sunt Oslo, pe locul al doilea, Zurich, pe 6 si capital Suediei, pe locul 8. Abu Dhabi se afla pe locul 4.

Sursa: http://www.incont.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co