Interne

SPARGATORUL DE NUCI

SPARGATORUL DE NUCI

SPARGATORUL DE NUCI a transformat Sala Palatului in patinoar. O compozitie celebra, 3 tone de gheata, 45 de balerini rusi si 4000 de spectatori incantati. Acestea ar fi coordonatele spectacolului ce a avut loc  saptamana trecuta pe scena Salii Palatului din Bucuresti!

Compania care a inventat baletul pe gheata – Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost prezenta la Bucuresti pentru un spectacol la fel de celebru ca si cei ce l-au prezentat: Spargatorul de Nuci de Ceaikovsky! Cu ajutorul a trei tone de fulgi de gheata, scena Salii Palatului s-a transformat pentru o zi in patinoar! 200 de metri patrati au fost suficienti pentru ca talentatii rusi sa le arate bucurestenilor de ce sunt atat de celebri!

4000 de oameni au umplut Sala Palatului pentru a-i vedea pe membrii celei mai faimoase trupe de balet pe gheata. Spectatorii s-au bucurat de povestea Clarei si a lui Fritz, au aplaudat fiecare element mai complex de balet si fiecare element de patinaj artistic! Balerinii rusi s-au sincronizat perfect, s-au miscat incredibil de frumos si fara nicio ezitare si i-au impresionat pe spectatorii aflati in sala prin gratia, eleganta si profesionalismul lor. Publicul a fost impresionat si de costumele balerinilor, machiajul si coafurile acestora! Spectatorii adulti au urmarit cu atentie povestea iar cei mici s-au bucurat de zapada artificiala ce cadea peste scena si de personajele costumate haiose.

Foto: Alin Craciun

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co