Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Locuinte ieftine pe litoral

Locuinte ieftine pe litoral

Cei care viseaza de mici la o resedinta de vara au acum toate sansele sa isi implineasca dorinta. La Mangalia, Navodari sau Olimp, preturile au scazut la jumatatate fata de anii de glorie imobiliara, iar apartamentele noi sau vechi se vand si cu 25.000-30.000 de euro. Este adevarat ca blocurile nu sunt amplasate pe plaja, ci la cateva sute de metri distanta.

Vrei o locuinta pe litoral? La Mangalia, Navodari si Olimp preturile sunt la jumatate fata de anii de boom imobiliar.

La Mangalia, apartamentele nerenovate se vand acum si cu 20.000 de euro. La 200 de metri distanta vedeti marea. In portul turistic gasim altceva. Aici, o locuinta se vinde cu aproximativ 30.000 de euro. Avantajul? Va beti cafeaua pe balcon si stati cu ochii pe iahturile luxoase.

In Neptun, apartamentele bine intretinute cu o suprafata de 30 de metri patrati, se vand cu 25.000 de euro. Insa distanta pana la mare creste la un kilometru.

Un fost hotel din Saturn a fost renovat si a aparut un bloc de locuinte. 200 de apartamente au fost scoase la vanzare. Turisti din Bucuresti, dar si din alte parti ale tarii s-au aratat interesati.

In 2008 doua camere costau cel putin 70.000 de euro. In 2010 pretul a cazut la 50.000, iar acum s-a oprit la 30.000 de euro. Si aici puteti auzi valurile din dormitor. Daca vreti o locuinta mai mare in statiunile din sudul litoralului, platiti  cateva mii de euro in plus.

Mansardele din Navodari isi asteapta proprietarii pentru 17.000 de euro.

Pentru 30.000 si 40.000 de euro gasesti locuinde de 55 – 60 de metri patrati, in apropierea marii,  a bazelor de tratament si chiar puse la punct, spun agentii imobiliari.

Totusi, exista si locuinte care au ramas inaccesibile. Daca pe tot litoralul preturile au scazut in medie cu 50%, in zonele de lux din Mamaia si Constanta lucrurile stau cu totul altfel. Un metru patrat costa in jur de 1.500 de euro la Mamaia, bineinteles ca in pret intra si pozitia: blocurile sunt situate pe plaja.

Sursa: www.turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co