Interne

„i-Tour Schi”

„i-Tour Schi”

31 de statiuni montane, din 14 judete vor fi promovate prin proiectul „i-Tour Schi”, care se lanseaza pe 19 ianuarie, la Brasov. „i-Tour Schi” ofera pasionatilor de sporturi de iarna din toata tara posibilitatea de a experimenta cat mai multe partii de schi si snowboard si de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurand accesul facil turistilor la informatii despre domeniile schiabile din cele 14 judete atinse de i-Tour in aceasta iarna.

Destinațiile interne de iarna, promovate prin proiectul „i-Tour Schi”. Prin acest program, turiștii sunt mai bine informati despre multitudinea optiunilor de schi oferite de regiunea in care se afla: Ardeal, Banat si Valea Jiului, Covasna si Harghita, Maramures, Moldova si Valea Prahovei.

Prin proiectul i-tour Schi, 31 de statiuni montane, din 14 judete vor fi promovate. „i-Tour Schi” ofera pasionatilor de sporturi de iarna din toata tara posibilitatea de a experimenta cat mai multe partii de schi si snowboard si de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurand accesul facil turistilor la informatii despre domeniile schiabile din cele 14 judete atinse de i-Tour in aceasta iarna.

Campania face parte din proiectul national de informare si promovare turistica i-Tour, inititat de Groove Hour, in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co