Imobiliare Valea Prahovei
Interne

„i-Tour Schi”

„i-Tour Schi”

31 de statiuni montane, din 14 judete vor fi promovate prin proiectul „i-Tour Schi”, care se lanseaza pe 19 ianuarie, la Brasov. „i-Tour Schi” ofera pasionatilor de sporturi de iarna din toata tara posibilitatea de a experimenta cat mai multe partii de schi si snowboard si de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurand accesul facil turistilor la informatii despre domeniile schiabile din cele 14 judete atinse de i-Tour in aceasta iarna.

Destinațiile interne de iarna, promovate prin proiectul „i-Tour Schi”. Prin acest program, turiștii sunt mai bine informati despre multitudinea optiunilor de schi oferite de regiunea in care se afla: Ardeal, Banat si Valea Jiului, Covasna si Harghita, Maramures, Moldova si Valea Prahovei.

Prin proiectul i-tour Schi, 31 de statiuni montane, din 14 judete vor fi promovate. „i-Tour Schi” ofera pasionatilor de sporturi de iarna din toata tara posibilitatea de a experimenta cat mai multe partii de schi si snowboard si de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurand accesul facil turistilor la informatii despre domeniile schiabile din cele 14 judete atinse de i-Tour in aceasta iarna.

Campania face parte din proiectul national de informare si promovare turistica i-Tour, inititat de Groove Hour, in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co