Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Locuri de vacanţă, în funcţie de zodie

Chiar dacă pare greu de crezut, semnele zodiacale influenţează o mulţime de lucruri.
Iată ce vacanţe sunt recomandate nativilor din cele 12 zodii:

Berbec

Pentru nativii din această zodie sunt recomandate vacanţele active, cu multă mişcare în aer liber.

Taur

Preferă o vacanţă liniştită în afara oraşului. Taurii adoră picnicurile grandioase, sunt fini cunoscători ai lucrurilor bune, experţi ai stilului elegant şi al bucătăriei de calitate. Taurilor le plac hotelurile elegante, situate în locuri pitoreşti.

Gemeni

Nativii din Gemeni vor aprecia o vacanţă în locuri exotice. Ei caută varietatea, vor multă agitaţie în jur ca să se simtă bine. Vacanţa ideală este o excursie în străinătate unde pot întîlni oameni noi, culturi noi şi să se distreze.

Rac

Sunt încântaţi de lux şi romantism, majoritatea fiind persoane introvertite. O aventură romantică într-un loc situat la malul mării va fi vacanţă ideală pentru cei din Taur.

Leu

Un adevărat nativ din Leu va căuta o viaţă luxoasă, alături de celebrităţi. Leii urăsc mediocritatea, ei nu se simt bine decât într-o societate aleasă, de persoane bogate şi celebre, şi adoră lucrurile de firmă.

Fecioara

Celor din Fecioară le recomandăm o vacanţă într-o staţiune balneară. Persoane serioase şi pedante, nativii din Fecioară sunt permanent în căutarea idealului şi sunt atenţi la amănunte. De aceea, hotelul pe care-l va alege va trebui să aibă un personal bine pregătit, care va şti să-i satisfacă pretenţiile.

Balanţa

Apreciază liniştea şi armonia, sunt experţi în lucruri frumoase, artă. În vacanţă vor vizita cu mare plăcere muzee şi expoziţii.

Scorpion

Cei din Scorpion iubesc extremele. Viaţa unui Scorpion nu va fi completă fără stres. Sunt pasionaţi de natură, de aceea evită „căile bătătorite” şi sunt pasionaţi de „distracţii extreme”.

Săgetător

Sunt aventurieri, putem spune că sunt născuţi să fie călători. Cercetează mediul înconjurătoe, întreaga lume puţin câte puţin. În vacanţă, Săgetătorii vor căuta libertatea şi aventurile.

Capricorn

Nativii din această zodie preferă odihna în aer liber. Se spune că acest semn zodiacal este cel mai serios. Capricornii nu sunt spontani. Deseori, vor renunţa în favoarea păcii şi liniştii, pentru că preferă să se odihnească decât să facă o plimbare pe jos sau cu bicicleta.

Vărsător

Celor din Vărsător le plac vacanţele neobişnuite, pentru că apreciază orice ieşire din monotonia zilnică. Sunt deseori înaintea vremurilor şi ăşi aleg singuri calea de urmat. Cu cât e mai neobişnuit locul de vacanţă, cu atât e mai interesant modul în care ăşi petrece timpul un Vărsător.

Peşti

Pentru ei, o vacanţă romantică este perfectă. Cei din zodia Peştilor sunt visători, romantici, sensibili şi vulnerabili. Locurile pitoreşti situate în apropierea unei ape le atrag atenţia.


sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co