Interne

Mai mulţi turişti iranieni în România

Mai mulţi turişti iranieni în România

ANAT şi Ambasada Iranului lucrează împreună pentru a îmbunătăţi fluxurile turistice dintre România şi Iran. Asociaţia Litoral-Delta Dunării derulează un proiect menit să aducă mai mulţi turişti iranieni pe litoralul românesc şi în Deltă. Ţinta pentru 2012 este de a aduce până la 2000 de turişti din Iran în România, dar urmează să crească în următorii ani.

În proiect sunt implicaţi touroperatori iranieni şi hotelieri români. La sfârşitul lunii martie, proiectul va debuta cu prima cursă charter care va ajunge la Tulcea, după care turiştii se vor îndrepta fie spre Delta Dunării, fie spre staţiunea Mamaia, în funcţie de ceea ce îşi doresc.

Ambasada Iran susţine acest proiect şi speră la o intensificare a fluxurilor turistice atât dinspre Iran spre România, cât şi viceversa.

Atât litoralul, cât şi Delta Dunării vor fi promovate intens pe piaţa iraniană. Iniţiatorii proiectului speră să organizeze cel puţin 12 zboruri charter în 2012 şi ca turiştii iranieni să plece de la noi plăcut impresionaţi de calitatea serviciilor oferite pe litoralul românesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co