Interne

Noutăţi la Festivalul Next

Noutăţi la Festivalul Next

Festivalul Internaţional de Film NexT (28 martie-1 aprilie) ajunge la sfârşitul lunii martie la cea de-a şasea ediţie şi, ca în fiecare an, aşteaptă spectatorii cu secţiunile deja tradiţionale dar şi cu programe în premieră. La ediţia din această primăvară, NexT a pregătit o serie de surprize spectatorilor, printre care două proiecţii explozive: NexT Dance şi NexT Imaginaria.

Proiecţii în locaţii neconvenţionale şi lungmetraje indie. Aşa sună pe scurt propunerile celei de-a şasea ediţii a festivalului internaţional de film Next.  Programul de suflet al festivalului, Cristi & Otto se va întinde şi în acest an şi în afara sălilor de cinema, atât în Bucureşti, cât şi la Târgu Mureş. În Bucureşti, filmele semnate Cristian Nemescu şi Andrei Toncu vor putea fi vizionate la Cinema Studio, dar şi la Turbohalle, “uzina de frumos” deschisă pe Platforma Industrială Militari. Pentru prima dată în istoria Next, festivalul va ajunge şi la Târgu Mureş, unde, pe 30 şi pe 31 martie, o cafenea din localitate va găzdui proiecţiile din secţiunea Cristi & Otto. Anul acesta, în programul „Şi ei au fost Next Generation, veţi putea vedea două lungmetraje foarte bine primite de critici: „Hesher” în regia lui Spencer Susser şi „Littlerock” în regia lui Mike Ott.

De la an la an, festivalul Next creşte şi anul acesta vine cu două secţiuni în premieră: Next Dance şi Next Imaginaria. Secţiunea Next Dance promite să îi contagieze pe spectatori cu cele mai antrenante ritmuri şi cu o energie debordantă. Dansul contemporan şi elementele vizuale montate pe beat-uri electronice vor anima Cinema Studio în ziua de deschidere a festivalului, adică pe 28 martie.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOUvyzAp-5U

O altă noutate a acestei ediţii a festivalului este programul Next Imaginaria, menit să trezească imaginaţia dar şi frica spectatorilor. Next Imaginaria are loc în cea de-a doua zi de festival, pe 29 martie şi cuprinde scurtmetraje SF şi horror, animaţii amuzante şi filme cu vampiri.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=23iZVrCcSSo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co