Interne

Mai scump, dar mai comod

Mai scump, dar mai comod

Tot low cost, dar puţin mai scump. Compania aeriană Wizz Air îşi va muta operaţiunile de pe Băneasa pe Otopeni începând cu data de 25 martie. Motivul? Autorităţile au decis închiderea aeroportului Băneasa pentru traficul aerian comercial, ceea ce înseamnă ca pasagerii vor trebui să plătească un pic mai mult pentru serviciile de călătorie.

Compania a fost obligată să se mute pe aeroportul din Otopeni, o dată cu închiderea terminalului Băneasa pentru zborurile comerciale. O dată cu această mutare, pasagerii Wizz Air vor beneficia de confortul unui terminal modern şi mai puţin aglomerat. În plus, graţie unui orar de zbor mai flexibil pe Otopeni,  Wizz Air va putea opera mai multe zboruri low cost săptămânal. Astea sunt veştile bune. Vestea proastă este că pasagerii vor plăti cu 6 euro mai mult pentru fiecare călătorie.

Totuşi, Wizz Air rămâne operatorul cu cele mai scăzute tarife. Tot de la 25 martie, Wizz Air va începe operarea de două ori pe săptămână a zborurilor către aeroportul din Memmingen, un oraş situat între Munchen şi Stuttgart. Preţurile pentru aceste călătorii vor porni de la 93 RON, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

În 2012, Wizz Air va investi aproximativ 100 de milioane euro, bani cu care vor fi achiziţionate 2 aeronave noi. Piaţa din România este foarte importantă pentru Wizz Air, pentru că aici au loc un sfert din totalul operaţiunilor de zbor ale companiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co