Interne

Managementul Destinațiilor: Online & Offline, azi la Constanța

Prima conferință din cadrul Caravanei ”Managementul Destinațiilor: Online și Offline” începe astăzi în Constanța. Evenimentul este organizat de Autoritatea Națională pentru Turism, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) și este susținut de Google România. Evenimentul va avea loc la Sala Remus Opreanu, începând cu ora 10:30.

Caravana este un proiect care se derulează în perioada 19 septembrie – 3 noiembrie 2016, în orașele Constanța, Târgu Jiu, Timișoara, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava și București.

În cadrul conferinței de la Constanța, Anca PAVEL-NEDEA, președintele Autorității Naționale pentru Turism, va modera discuțiile care aduc în atenție modele de bune practici și instrumente ce vin în ajutorul promovării și managementului integrat al destinațiilor turistice. Sesiunea de lucru va fi deschisă de reprezentantul F.P.T.R., domnul Nicolae BUCOVALĂ, Prim Vicepreședinte.

Directorul General al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Ion Dănuţ JUGĂNARU, va prezenta beneficiile unui management integrat al destinațiilor turistice și importanța implicării diferitelor bresle în gestionarea unitară a destinației turistice. Intervenția Camerei de Comerț va fi secondată de reprezentantul clusterului INOMAR, Stănică ENACHE, care va exemplifica, în cadrul unei prezentări, importanța și eficiența unui astfel de parteneriat.

În partea a doua a conferinței, Google România, prin Ana SIPCIU, va face cunoscute oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online și va contura profilul călătorului digital. Reprezentantul BitSoft, Gabriela ENESCU, și al Primăriei Cluj-Napoca, Manuela CÎMPEAN, vor prezenta modele de bune practici în dezvoltarea și promovarea unei destinații turistice autohtone.

La eveniment vor participa agenți economici din domeniu, membri ai Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, reprezentanți ai autorităților publice locale, ai asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, ai asociațiilor patronale și federațiilor de profil și ai organizațiilor non-guvernamentale cu activitate în domeniul turismului, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, ai mediul academic și mass-media națională și locală.

Dacă doriți să participați, vă puteți înscrie accesând link-ul http://omd.romania.travel/, pagină dedicată evenimentelor din cadrul Caravanei. Participarea este gratuită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co