Interne

Zboruri spre litoral cu durata de o oră și 15 minute. Bilete de la 90 lei

Veste bună pentru cei îndrăgostiți de mare! Pot ajunge la Constanța într-o oră și 15 minute, cu Blue Air care a pus în vânzare biletele pentru Constanța la prețuri tentante, de la 90 lei/zbor.

Compania Blue Air introduce din vara viitoare zboruri interne din Timișoara, Oradea, Cluj și Iași către Constanța, rute pe care biletele de avion sunt puse deja la vânzare de la prețul de 90 lei/segment, cu bagaj de cală inclus.

Declarații oficiale

„Dupa 20 de ani, timp in care Tarom si statul nu au facut nimic, Asociatia Litoral, Aeroportul Constanta si cu alte trei asociatii de promovare din tara am reusit cu o companie tot romaneasca. Noi, practic, dupa 25 de ani de asteptare ca ministerul nostru sau Autoritatea de Turism sa faca ceva pentru litoral, am facut singuri. Pe litoralul romanesc lipseste legatura aeriana, daca nu ai accesbilitate catre destinatie, nu existi. Reconectam Constanta cu Timisoara, Oradea, Cluj si Iasi. Pentru prima data dupa 20 de ani, turistii din vestul si estul Romaniei pot zbura si pot alege mai usor si mai repede litoralul romanesc si nu destinatiile externe in care mergeau pana acum. Ei nu aveau cum sa ajunga pe litoralul romanesc. Asta a fost un mare handicap, o mare problema”, a spus pentru wall-street.ro Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii (ALDD)

In acelasi timp, presedintele ANAT, Alin Burcea, sustine ca introducerea zborurilor interne catre Constanta este „un lucru extraordinar pentru ca cei din vestul tarii prefera sa plece in Mallorca decat sa faca 14 ore cu masina pana la Constanta”. Insa, desi introducerea zborurile scurteaza timpul la o ora pana la destinatie, Burcea spune ca Blue Air are unul sau doua avioane pentru cursele interne, ceea ce este putin. „Eu cred ca si daca ar mai pune cinci avioane nu ar fi suficient”, a precizat presedintele ANAT.

Sursa: Wall-Street.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co