Interne

Masă rotundă pentru turismul rural

Masă rotundă pentru turismul rural

În cea de-a doua zi a Salonului de Carte, Presă şi Muzică deschis la Muzeul de Istorie, turismul rural şi-a găsit un loc de cinste pe agenda dezbaterilor. ANTREC şi revista „Vacanţe la ţară” au organizat o masă rotundă pe tema rolului jucat de mass-media în dezvoltarea turismului rural.

Jurnalişti şi reprezentanţii turismului rural au discutat despre modalităţile de promovare ale acestui sector turistic. Noile reţele sociale au fost şi ele un subiect fierbinte de discuţie. Cristi, de pildă, se ocupă de contul de Facebook al revistei „Vacanţe la ţară” şi a povestit despre interacţiunea cu cititorii.

Discuţia a divagat puţin, astfel că s-a ajuns şi la argumente interesante despre felul în care tradiţiile pe cale de dispariţie pot influenţa turismul românesc şi cum ar trebui protejate aceste tradiţii.

Deşi această concluzie poate părea tristă, participanţii la masa rotundă au discutat şi eventualele soluţii cu care pot veni în sprijinirea turismului rural şi în promovarea tradiţiilor care s-au conservat în anumite zone ale ţării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co