Interne

MDRT isi reduce bugetul cu 15%.

MDRT isi reduce bugetul cu 15%.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului isi reduce bugetul cu 15%. Poate va intrebati ce proiecte raman prioritare. Purtatorul de cuvant al institutiei spune ca anul acesta nu se vor mai contrui sali de sport, in schimb va avea intaietate infrastructura turistica necesara organizarii in Romania, pe Valea Prahovei, in februarie 2013, a Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Bugetul din acest an al MDRT va fi redus cu 15%, dupa ce institutia a decis sa prioritizeze proiectele de investitii, printre obiectivele ramase figurand cele finalizate in proportie de peste 80%, cele pentru care Guvernul si-a asumat angajamentul sau cele din zonele turistice.

Astfel printre obiective se numara si infrastructura turistica necesara organizarii in Romania, pe Valea Prahovei, in februarie 2013, a Festivalului Olimpic al Tineretului European – FOTE, precum si drumurile judetene si locale care duc spre zone turistice.

Purtatorul de cuvant al MDRT a declarat ca institutia nu va mai incepe in acest an constructia vreunui obiectiv de tipul salilor de sport si a bazinelor, altele decat cele care respecta criteriile de prioritizare. „La bazine, de exemplu, nu vor mai fi finantate aproximativ trei sferturi, 31 din peste 40”, a mentionat reprezentantul MDRT.

Sursa: mediafax.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co