Interne

MDRT, prezent la Gdansk si Palermo

MDRT, prezent la Gdansk si Palermo

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a participat, în perioada 13 – 15 aprilie, la târgurile internaţionale de turism de la Gdansk din Polonia şi de la Palermo din Italia.

Romania a fost prezenta la târgurile internaţionale de turism de la Gdansk si Palermo. Târgul Internaţional de Turism de la Gdansk este unul dintre cele mai mari târguri internaţional de turism din Polonia, având loc chiar înainte de începerea sezonului estival şi se adresează atât specialiştilor, cât şi publicului larg.

Târgul Internaţional de Turism „Travelexpo” de la Palermo este cea mai importantă manifestare de profil din sudul Italiei şi se adresează exclusiv profesioniştilor din turism, agenţii, turoperatori, autorităţi publice locale etc.

Participarea la aceste evenimente face parte din campania de promovare a României ca destinaţie turistică, prin intermediul brandului turistic naţional, în rândul specialiştilor din domeniu şi al publicului larg. Prezenţa României cu stand propriu la aceste târguri constituie un bun prilej de stabilire a unor contacte şi de promovare a ofertei turistice a ţării noastre pe pieţele locale.

În acest an, până în prezent, MDRT a participat la 29 de târguri internaţionale de turism. În cadrul campaniei de promovare a României ca destinaţie turistică, pe lângă alte  activităţi de marketing şi promovare, MDRT şi-a propus să participe, în 2012, cu stand naţional, la cele mai importante 70 de târguri de turism din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co