Externe

China, sursa nr. 1 de turişti in 2013

China, sursa nr. 1 de turişti in 2013

China va deveni sursa nr. 1 de turişti pentru piaţa internaţională. Specialistii in turism sustin ca un nou val de turişti se îndreaptă spre diferite destinaţii turistice din întreaga lume. Este momentul oportun pentru operatorii de turism din întreaga lume, inclusiv pentru cei din România, să se promoveze pe piaţa chineză şi să îi atragă cu ofertele lor

China va deveni în 2013 principala sursă de turişti pentru piaţa internaţională, potrivit “China Outbound Tourism Research Institute”, care a anunţat că peste 70 de milioane de chinezi au călătorit în străinătate anul trecut, cheltuind nu mai puţin de 70 de miliarde de dolari. China se situează în prezent pe poziţia a 3-a la nivel mondial în ceea ce priveşte numărul de turişti pe care îi furnizează pieţelor internaţionale dar şi în ceea ce priveşte sumele cheltuite de turişti în străinătate, după SUA şi Germania.

Potrivit Institutului de cercetări a turismului outbound din China, dacă în ultimii 15 ani am asistat la primul val de turişti chinezi, pe pieţele internaţionale, un nou val de turişti se îndreaptă spre diferite destinaţii turistice din întreaga lume. Este momentul oportun pentru operatorii de turism din întreaga lume (inclusiv pentru cei din România) să se promoveze pe piaţa chineză şi să îi atragă cu ofertele lor. Este momentul să spuneţi “Ni Hao” noului val de turişti din China.

Potrivit reprezentanţilor Institutului, turiştii chinezi sunt mai predispuşi să aleagă destinaţii turistice necunoscute, din dorinţa lor de exploatare şi, fiind mai bogaţi, sunt mai predispuşi să cheltuie sume mai mari pe bunuri de marcă sofisticate.

Creşterea consumului şi a prosperităţii în China, simplificarea procedurilor birocratice în ceea ce priveşte obţinerea paşapoartelor dar şi a vizelor, intensificarea activităţilor de marketing turistic atât în mediul online cât şi offline, dar şi influenţa social media sunt unii dintre principalii factori care au dus la creşterea turismului outbound în China. La toate acestea se adaugă şi suportul oferit de guvernul chinez pentru dezvoltarea turismului outbound.

Sursa: www.horeca.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co