Externe

Nemţii se tem să-şi petreacă vacanţa în România

Nemţilor le este teamă să îşi petreacă vacanţa în România, pentru că sunt influenţaţi negativ de infracţiunile comise de români în întreaga Europă, aşa cum a declarat, pentru Mediafax, Dragoş Atanasiu, reprezentantul turoperatorului german Dertour.
„Noi nu suntem prezenţi în conştiinţa lor ca destinaţie turistică. Cui îi vine România în cap când se vorbeşte de turism? Nemţilor nu, pentru că leagă România de o ţară care nu este sigură. Dacă ei văd la televiziune numai furturi şi cerşetori români în Germania şi alte ţări, îşi imaginează că la noi e mai rău. Or, eu le spun: «Toţi au venit la voi, la noi s-a eliberat, e bine! Veniţi la noi să vă relaxaţi, că e linişte»”, a precizat Dragoş Anastasiu, prezent la Târgul Internaţional de Turism, care se desfăşoară la în capitala Germaniei, până pe 13 martie.
Se pare însă că, în ciuda acestui fapt, aproape 90 la sută dintre turiştii din Germania sunt satisfăcuţi de sejurul petrecut pe meleagurile mioritice, surprinşi fiind de realitatea care le depăşeşte aşteptările, asta pentru că ajung în România deja cu impresia unei vacanţe nereuşite. „Ei se aşteaptă să fie rău, şi pentru că nu e aşa rău sunt încântaţi. Problema noastră e să-i aducem aici. Le e frică să vină şi le e greu să vină în România”, a mai spus Dragoş Anastasiu. Oamenii străzii, câinii vagabonzi, zgomotul şi lipsa curăţeniei sau a spaţiilor verzi, problem cu care ţara noastră se confrunta şi acum cinci ani, îi sperie pe nemţi. „Preţurile sunt mari faţă de ce oferim. Dacă am reuşi să le coborâm cu 15-20% am deveni interesanţi în comparaţie cu Bulgaria. Ca să fim tentanţi, o să mai avem de lucru. La bulgari, faţă de noi, e mai ieftin şi mai bine”, a mai spus Dragoş Anastasiu.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co