Evenimente

Neversea, festivalul de la malul Mării Negre, se deschide mâine, 7 iulie 2017

Porţile celui mai mare festival de la malul Mării Negre se vor deschide mâine, în Constanţa. Peste 150 de artişti internaţionali vor urca pe una din cele şapte scene ale festivalului Neversea, cel mai aşteptat eveniment muzical de pe litoralul românesc. Capete de afiș sunt Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa şi Rita Ora.

Sute de poliţişti, 150 de jandarmi, dar şi poliţişti locali vor asigura liniştea şi siguranţa în acest an, la Neversea. În plus, vor exista şi 300 de agenţi de securitate privaţi care vor activa în perimetrul evenimentului, transmite Mediafax.

”Avem puncte de închidere a accesului, începând de la strada Traian – Poarta 3, strada Traian – Poarta 1, strada Traian cu Termene Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis – strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu Decebal, Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor şi, nu în ultimul rând, strada Shanghai cu Yokohama. Această arie este destul de mare, practic de la nord la sud o parte importantă a litoralului este acoperită de Poliţie. (…) Din partea IPJ, s-au stabilit pe fiecare schimb 56 de lucrători de la investigaţii criminale, ordine publică, rutieră şi acţiuni speciale”, a declarat şeful Poliţiei Judeţene Constanţa, Mircea Vizitiu.

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genţi, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alţi participanţi.

Este permis, însă, accesul cu poşetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm), medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia şi cu maxim o doză zilnică.

Organizatorii Neversea au anunţat că preschimbarea biletelor în brăţara de festival se face doar cu actul de identitate, începând cu data de 6 iulie, ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare în festival amplasată la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanţa (cele trei corturi mari de culoare albă). Aceasta este singura zona în care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele în brăţări. Cei care doresc să-şi achiziţioneze bilet de o zi, în perioada festivalului, pot să o facă de la cele şapte case de bilete amplasate în zona punctului de informare Neversea,.

Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani se face cu abonamentul de festival şi în baza acordului parental scris.

În cele trei zile de festival este aşteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din ţară şi din străinătate.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co