Evenimente

Street FOOD Festival se întoarce acasă, la Cluj-Napoca

Street FOOD Festival se întoarce acasă la Cluj-Napoca! Astfel, în perioada 6 – 9 Iulie 2017 aici va avea loc cel mai mare Street FOOD Festival din România, cu peste 60 de vendori, sute de rețete și activități tematice.

De altfel, Street Food Festival e primul festival din România dedicat mâncării stradale. A debutat anul trecut la Cluj, iar în 2017 a înregistrat patru ediții de succes, la Oradea, Iași, Sibiu și Arad.

„Aventura continuă pentru ca gusturile românilor din toată țara să fie răsfățate. Ajungem în orașul tău cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat. Vă așteptăm la Street Food Festival”, scriu organizatorii pe site-ul oficial al evenimentului.

Gurmanzii sunt așteptați, în perioada 6 – 9 iulie, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca, la cel mai mare Street FOOD Festival de pana acum. Cei care vor să afle ami multe detalii pot descărca aplicația oficială și să verifice website-ul: www.streetfoodfestival.ro și pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/ pentru a descoperi intregul program Street FOOD Festival Cluj-Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co