Interne

O lună de miere şi de vis

O lună de miere şi de vis

O lună de miere într-o destinaţie exotică şi romantică. La asta visează sute de cupluri cu planuri de măritiş. Pentru cei care îşi vor uni destinele în 2012, oferta agenţiilor de turism este cât se poate de bogată. Unor destinaţii clasice, precum Caraibe sau Hawaii li se alătură noi spaţii cochete potrivite unei vacanţe în doi. Numai să rezervaţi un buget generos lunii sau săptămânii de miere.

Dacă vrei o  destinatie exotică pentru luna de miere trebuie să strangi bani din timp. În Cuba, preţul unui pachet pentru luna de miere pleacă de la 1000 de euro de persoană, iar în Republica Dominicană tarifele sunt un pic mai ridicate, trecând de 1100 de euro de persoană.

Cea mai populară destinaţie pentru luna de miere a rămas, însă, Caraibe. Aici, un pachet turistic trece de 1200 de euro de persoană, preţul variind în funcţie de costul transportului cu avionul. Zborurile scumpe sunt cele care ridică tariful, costurile cu cazarea fiind relativ avantajoase în comparaţie cu tarifele practicate de hotelierii din Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co