Interne

O vacanţă de vis – VIDEO

O vacanţă de vis – VIDEO

Ediţia de toamnă a târgului de turism tocmai ce s-a încheiat la Romexpo, dar agenţiile şi touroperatorii se întrec în continuare în oferte pentru vacanţa de iarnă.

Pentru iubitorii de schi şi snowboard, ofertele sunt variate. Dacă tradiţionalele pârtii austriece îşi păstrează farmecul, Bulgaria vine puternic din urmă cu staţiuni ca Bansko sau Pamporovo, cunoscute pentru condiţiile bune de schi şi ofertele de cazare ieftine.

Cei care visează la o destinaţie exotică pentru Crăciun şi Revelion au nevoie de un buget ceva mai încăpător. Un circuit de 12 zile în Thailanda, Malaezia sau Singapore trece lejer de 4.400 euro, cu tot cu taxele de viză şi aeroport. O destinaţie ceva mai accesibilă este Malta.

Cei care aleg să petreacă Revelionul în ţară, pot găsi pachete turistice chiar şi la 1.000 de lei, preţ care include 3 nopţi cazare la un hotel de 2 stele din Sovata. Pe Valea Prahovei, tarifele au rămas la nivelul de anul trecut. La hotelurile de trei şi patru stele, preţul pachetului de Crăciun variază între 450 de lei şi 600 lei, iar pentru Revelion ofertele sunt cuprinse între 1.200 si 1.600 de lei. Dacă vă grăbiţi cu rezervările, până la 15 noiembrie puteţi profita şi de reducerile de preţ de până la 15% prin programul naţional “Înscrieri timpurii”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co