Interne

Oameni de valoare si tineri talentati la Gala Superlativelor VIP 2012!

Superlativele VIP 2012 a reunit in seara de 15 ianuarie 2013, la Ambasad’Or Events, mai bine de 300 de persoane, care au fost martorii unei gale de premiere ce a avut ca scop valorificarea oamenilor care, pe parcursul anului 2012 au produs, o schimbare in domeniul de referinta.

Evenimentul i-a avut ca amfitrioni pe Timea Bereczki si Balasz Barabas care, pornind de la sloganul “Oamenii schimbarii”, au adus pe scena pe cei mai importanti oameni ai anului 2012. Acestia din urma au avut curajul sa puna lucrurile in miscare, astfel incat sa putem privi cu optimism catre Romania in perioada urmatoare.
Devenita deja o traditie, gala de decernare a trofeului Superlativelor VIP a debutat cu premiul la categoria TEATRU, acordat unui om care, sub motto-ul “Crize. Cultura face diferenta” a contribuit prin cea de-a XIX-a editie a Festivalul International de Teatru de la Sibiu la transformarea orasului intr-o “veritabila capitala culturala a lumii”.
Siguranta comunitatii din care facem parte este o responsabilitate pe care trebuie sa ne-o asumam cu totii, insa mai mult decat altii, Fundatia Mihai Eminescu Trust a reusit sa renoveze 25 dintre satele transilvanene care au atras, in anul 2012, 11.000 de turisti, printre care si Printul Charles. Pentru premiul la categoria CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII, Caroline Fernolend nu a putut fi prezenta, insa a fost ridicat de Cristian Radu, colaborator al fundatiei.
Dupa ce a dus liceul de informatica „Tudor Vianu” catre recunoastere internationala, a pus bazele unei scoli moderne, cu caracter privat, construita pe bazele unui sistem educational integrat, ce promoveaza conceptul de “smart-learning”. Directoarea Liceului Teoretic National, Silvia Moraru, nu a putut ajunge la eveniment, insa pentru a ridica premiul l-am avut pe scena pe domnul Szylaghi, presedintele comitetului de parinti al liceului.
Castigatorul trofeului Superlativelor VIP 2012 la categoria CULTURA este cel care a sesizat intrarea societatii romanesti intr-o noua faza „post-taraneasca”. Prin fiecare editorial publicat in “Dilema Veche”, Vintila Mihailescu reuseste sa faca o radiografie a societatii romanesti, merit pentru care revista VIP a ales sa ii ofere una dintre distinctiile serii.
Premiantul la categoria LUMEA AFACERILOR a investit intr-una dintre cele mai sarace zone a Romaniei si a reusit sa imbunatateasca nivelul de viata a zeci de mii de oameni. Adrian Porumboiu este unul dintre cei mai dinamici oameni de afaceri din Vaslui, dar si castigatorul premiului pentru implicare in viata culturala si politica a zonei pe care o promoveaza.
Chiar daca luna trecuta si-a anuntat retragerea din lumea sportiva, ca si activant, Alina Dumitru si-a meritat pe deplin trofeul Superlativelor VIP 2012 la categoria SPORT. Campionul national, european, mondial si olimpic, Ivan Patzaichin s-a declarat onorat sa ii inmaneze premiul celei care a adus Romaniei medalia de aur de la Jocurile Olimpice 2012.
O asemenea seara nu putea fi lipsita de PREMII SPECIALE, primul dintre acestea fiind acordat lui Nicusor Stan, Presedintele Centrului de Evenimente Ambasad’Or din Otopeni pentru succesul inregistrat in anul 2012 prin schimbarea conceptului evenimentelor de lux din Romania.
Castigatoarea trofeului „omul schimbarii” la categoria MODA a fost inmanat de Camelia Sucu, tinerei Rhea Costa, care si-a exersat imaginatia intr-o seara si a croit o rochie dintr-o fusta de piele second-hand, un maieu barbatesc si o perdea.
Premiul pentru ARTA POPULARA a fost acordat lui Eugen Patru, cel care lucreaza ceramica neolitica si singurul din Vladesti-Priporu care mai practica aceasta meserie.
In MASS MEDIA cele mai importante calitati pentru a face jurnalism sunt sinceritatea, talentul literar, viziunea, dar mai ales curajul. Aceste calitati il definesc intocmai si pe Vlad Ursulean, laureatul categoriei, care a pornit propriul proiect jurnalistic „Casa Jurnalistului” pentru a gasi noi moduri de a face presa.
La categoria MUZICA am avut o dubla premiere. Pentru a intra in posesia trofeului Superlativelor VIP 2012 i-am avut pe scena pe VJ Andri si pe Power pe Vinil, pentru premiul acordat Trupei Subcarpati, un proiect muzical ce scoate la suprafata folclorul romanesc, intr-o lumina moderna. Cel de-al doilea premiu la categoria MUZICA a fost acordat trupei Robin and the Backstabers, care in anul 2012 a lansat unul dintre cele mai asteptate albume, din muzica romaneasca.

Pentru ca orice inceput de drum trebuie incurajat, am avut deosebita placere sa o avem alaturi de noi pe scena Superlativelor VIP 2012, pe Julie Mayaya, castigatoarea celui mai popular concurs muzical din Romania. Julie Mayaya, aflata pentru prima data la un eveniment monden, a fost premiata de revista VIP la categoria DEBUT, pentru vocea care a facut-o cunoscuta si care, cu siguranta, va avea multe de spus in muzica romaneasca si internationala.
Cel de-al doilea PREMIU SPECIAL oferit in cadrul Galei Superlativelor VIP 2012 a fost acordat lui Ion Antonescu, un om care, din pasiunea pentru turism, dar si datorita experientei de peste 25 de ani, s-a implicat constant in dezvoltarea agentiei Marshal Turism, dar si in multe alte proiecte culturale si sociale.
Premianta la categoria STIINTA si VIATA a coordonat campania de promovare a drepturilor si potentialului copiilor cu Sindrom Down din Romania, intitulata „Muzica Dorintelor Implinite”. Madalina Turza impreuna cu echipa Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) a sustinut un amplu proces de promovare a respectarii drepturilor acestor copii prin promovarea de politici publice pe linia accesului la educatie, a discriminarii si a drepturilor civile si sociale, prin actiuni concrete de reclamare si sanctionare a abuzurilor.
PREMIUL SPECIAL al Superlativelor VIP 2012 a fost acordat si lui Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, de la care cu totii asteptam o schimbare in vederea solutionarii problemelor actuale.
Cea mai importanta distinctie a serii a fost acordata doctorului Raed Arafat pentru ca domnia sa a pus bazele infiintarii la Targu-Mures a unei camere de primiri urgente, si a facut din SMURD singura parte a sistemului medical romanesc care functioneaza la capacitate maxima. In cadrul Galei Superlativelor VIP, dr. Raed Arafat a fost desemnat OMUL ANULUI 2012.
Pentru alungarea emotiilor si destinderea atmosferei din timpul galei de decernare a premiilor VIP pentru “oamenii schimbarii” ai anului 2012, am avut parte si de o serie de momente artistice.
Dorel Visan a urcat pe scena de la Ambasad’Or Events pentru a recita cateva versuri cu ocazia aniversarii a 163 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu.
Momentele muzicale oferite de revista VIP invitatilor sai au fost unele care cu siguranta s-au bucurat de toata aprecierea celor prezenti. Marian Vasilescu si Julie Mayaya ne-au incantat cu cateva dintre cele mai cunoscute cover-uri din zona muzicala.
Julie Mayaya si-a exprimat dorinta de a incheia evenimentul cu aceeasi melodie pe care a interpretat-o si in finala concursului muzical pe care l-a castigat, binecunoscuta piesa “Je t’aime”, ce apartine Larei Fabian.

Revista VIP multumeste inca o data celor care au sustinut tot acest demers care a reliefat adevaratele personalitati ale anului, oameni care prin talent, pasiune si munca au adus o contribuie la evolutia sociala si culturala a Romaniei.

PARTENERI MEDIA: CalendarEvenimente.ro, Metropotam.ro, Curierul National, Orasum.eu.
SPONSORI: BOGRAVE Advertising, Publiserv, SoundPro Romania, PPB Tipografie si Publicitate, Magazinul REVER.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co