Interne

Oferte avantajoase pentru Paşte

Oferte avantajoase pentru Paşte

De Paşti, agenţiile de turism din Bucureşti vin cu oferte cât se poate de tentante. Vestea bună e că dacă faceţi rezervările din timp, puteţi economisi chiar şi un sfert din costul vacanţei. Vestea mai puţin bună este că dacă vă răzgândiţi, costă destul de mult să modificaţi tipul de vacanţă dorită.
Early Booking înseamnă reduceri între 5 şi 20% pentru toţi cei care achiziţionează biletele de vacanţă până în luna martie inclusiv. Oferta e destul de largă şi se pliază pe gusturile clienţilor agenţiilor de turism. Cele mai căutate destinaţii sunt Bulgaria, Grecia şi România.
Pentru Grecia, discounturile ajung până la 20% dacă rezervările sunt achitate integral până la data de 30 martie. În staţiuni ca Paralia Katerini, un pachet de 2 nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele porneşte de la 61 de euro de persoană. La un hotel de 2 stele cu demipensiune, tarifele pornesc de la 86 euro de persoană. Şi pentru România reducerile pentru rezervările timpurii sunt semnificative, atât în staţiunile de pe Valea Prahovei, cât şi în zonele de turism balnear sau pe litoral. Pentru cei care optează pentru un Paşte tradiţional în Maramureş sau Bucovina, tarifele pornesc de la 295 lei de persoană pentru 3 nopţi de cazare cu micul dejun inclus, masa festivă de Paşte şi surprize din partea Iepuraşului pentru cei mici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co