Externe

Oferte “bizare”de croaziere

Oferte “bizare”de croaziere

Cele mai bizare oferte de croaziere de anul acesta au la baza teme inspirate din filme, evenimente istorice, vedete internationale etc.

De exemplu: Fanii seriei de groaza „Saw” au posibilitatea sa se imbarce pe un vas de croaziera cu tema acestui film. Calatoria este programata pentru 11 august si va avea durata de 5 nopti. Croaziera include un traseu prin Canada. La bordul vasului, turistii vor putea sa ii intalneasca pe actorii din film. Pentru o astfel de calatorie, pasagerii platesc de la 495 lire sterline de persoana.

In onoarea celor 100 de ani de la dezastrul de pe Titanic, a aparut initiativa unei noi croaziere care sa refaca traseul celebrului vas. MS Balmoral (Titanic 2) reface atmosfera existenta pe primul vas, iar pretul biletelor depaseste 12 mii de dolari. In aceasta primavara, la bordul navei s-au aflat 50 de pasageri care aveau o legatura directa de familie cu persoanele care si-au pierdut viata pe Titanic.

Fanii Star Trek pot merge intr-o croaziera in noiembrie 2012. Plecarea se face din Miami, cu destinatia Caraibe. Din programul calatoriei fac parte vizionari ale episoadelor Star Trek moderate de actorii din film, autografe primite de la staruri, precum si cine luate impreuna cu acestia.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co