Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Oferte de vacanţă la munte. Vezi preţuri

Dacă astă vară aţi ratat ocazia de a petrece un concediu la mare, sau pur şi simplu preferaţi muntele, agenţiile de turism au pentru această toamnă oferte foarte tentante.

Oraşul Buşteni este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor montane din zonă, una din destinaţiile montane preferate ale românilor. În preajma localităţii sunt foarte multe obiective turistice între care Cascada Urlătoarea, Castelul Cantacuzino şi Mănăstirea Caraiman. Până în ultima zi de toamnă, 7 zile de vacanţă la o pensiune de 3 stele din Buşteni, care vă asigură 2 mese pe zi, vă costă 1.415 lei.

Ceva mai puţin – 1.210 lei – v-ar costa o săptămână de vacanţă în Poiana Braşov. Cu aceşti bani, până pe data de 15 decembrie, vă puteţi caza într-un hotel de 3 stele, unde aveţi micul dejun inclus şi acces gratuit la piscină. În această perioadă nu se schiază, însă vă puteţi petrece timpul într-un mod cât se poate de agreabil la Centrul de echitaţie.

Staţiunea Voineasa, situată în apropierea lacului Vidra şi rezervaţiei Latoriţa, este un alt loc de vacanţe preferat de români. Zona beneficiază de un climat tonic, puternic ionizat, bogat în aerosoli, care are efecte terapeutice. 10 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus şi acces gratuit la piscină şi sala de fitness costă 780 de lei.

Până în Ajunul Crăciunului puteţi petrece 7 zile de vacanţă la Predeal cu 775 de lei, la hotel de 4 stele. Cu aceeaşi sumă şi în aceleaşi condiţii putreci petrece o vacanţă şi în Braşov.

sursa: money.ro

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co