Stiri

Oferte early booking pentru vacanţa de iarnă. Vezi preţuri

Agenţiile de turism au lansat ofertele de early booking pentru vacanţa de iarnă. Puteţi alege între schi, un city break într-una din capitalele lumii sau o destinaţie exotică, precum Republica Dominicană sau InsuleleSeychelles. Reducerile de preţ aplicate pentru ofertele de tip early booking sunt cuprinse între 5 şi 20%.

Încă din august, iubitorii schiului şi-au făcut rezervări pentru vacanţa de iarnă. În septembrie şi mai ales în octombrie cerea pentru destinaţii de schi creşte semnificativ. Cei care nu merg la schi merg la plajă sau vizitează marile capitale europene.

Discountul acordat de agenţiile de turism nu este acum la fel de mare precum a fost pentru vacanţa de vară. Doar 20% este reducerea de preţ, faţă de 30% pentru vacanţa de vară. Ofertele early booking asigură un preţ mai mic şi cele mai bune locuri la hotel şi la avion. Puteţi fii siguri că aţi făcut cea mai bună alegere. Pentru a alege cea mai bună ofertă este bine să faceţi o prospectare a pieţei turistice. Condiţiile de plată diferă de la un sistem de rezervări la altul.

Pentru o vacanţă înDubai, de exemplu, puteţi economisi 170 de euro, dacă avansul de 50% este achitat până la data de 1 octombrie.

Austria rămâne destinaţia preferată de români pentru schi, chiar dacă Bulgaria, Slovenia, Elveţia, Italia şi Franţa vin şi ele cu oferte atractive.

Pentru o săptămână de vacanţă la schi înAustriaîn staţiunea Zell am See, tariful începe de la 600 de euro, la un hotel de patru stele cu demipensiune. În staţiunea Bad Gastein, tariful minim este 489 de euro, la un hotel de trei stele, cu demipensiune.

Pentru relaxare, hotelurile au piscină acoperită, saună şi chiar băi termale. Fiecare hotel include în tariful de cazare şi serviciile de schi pass.

Pentru Elveţia ofertele încep de la 319 euro pentu un sejur într-un apartament din cadrul unui complex rezidenţial de 4 stele, situat în staţiunea Nendaz 4 Valles. La un hotel de trei stele în Davos/Klosters, tarifele încep de la 529 de euro.

În staţiunea Chamrousse din Franţa preţul unei vacanţe de schi, la un hotel de 4 stele, cu demipensiune începe de la 600 de euro. Un preţ mai mic, de 249 de euro găsiţi doar pentru cazare la un hotel de trei stele plus, din staţiunea Les 2 Alpes.

Cei care preferă Italia au oferte de la 479 de euro la hotel de patru stele în Santa Caterina – Sondrio sau 449 de euro pentru un hotel de trei stele în staţiunea Madona di Campiglio.

Cei care merg la schi solicită oferte individuale pentru grupuri de prieteni. Aceasta este tradiţia pentru turismul de schi.

Mai multe oferte veţi putea afla de la Târgul Internaţional de Turism, ce se va desfăşura în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, la Palatul Parlamentului.

Vacanţă în Dubai – oferta include:

Avion cursă directă

Cazare 7 nopţi la un hotel de 3 stele

Masă – mic dejun

Excursie – turul oraşuluiDubai

Preţ 429 euro – până pe 30 septembrie

599 euro – după 1 octombrie 

Vacanţă la schi în Bulgaria – sejur 7 nopţi

Staţiunea Pamporovo

– preţ de la 319 euro/persoană/cameră dublă

– plătiţi 6 nopţi şi staţi 7 pentru perioada: 16-27.12.2011 şi 9.01-31.03 2012

– 15% reducere pentru rezervare şi plata integrală până la 30.11.2011

Vacanţă la schi în Austria – sejur 7 nopţi

Staţiunea Zell am See

Tarif de la 600 de euro/persoană – hotel 4 stele/demipensiune

Staţiunea Bad Gastein

Tarif de la 489 de euro/persoană – hotel 3 stele/ demipensiune

Vacanţă la schi în Elveţia – sejur 7 nopţi

Staţiunea Nendaz 4 Valles

Tarif de la 319 euro/persoană –apartament în complex rezidenţial 4 stele

Staţiunea Davos/Klosters

Tarif de la 529 euro/ persoană – hotel 3 stele/demipensiune

Vacanţă la schi în Franţa – sejur 7 nopţi

Staţiunea Chamrousse

Tarif de la 369 de euro – hotel 4 stele

Staţiunea Les 2 Alpes

Tarif de la 249 de euro/persoană – hotel 3+

Vacanţă la schi în Italia – sejur 7 nopţi

Staţiunea Santa Caterina – Sondrio

Tarif de la 479 de euro/ persoană – cazare hotel 4 stele

Staţiunea Madona di Campiglio

Tarif de la 449 de euro/ persoană – cazare hotel 3 stele

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co