Interne

Oferte pentru schiori de Ziua Indragostitilor

Oferte pentru schiori de Ziua Indragostitilor

Hotelierii si administratorii instalatiilor de transport pe cablu incearca sa-i tina pe turisti in statiunile montane si in zilele lucratoare ale saptamanii viitoare. Acestia s-au gandit sa scoata pe piata oferte pentru schiori de Ziua Indragostitilor
Profitand ca romanii au imprumutat Valentine’s Day, oamenii din turismul autohton se bat in oferte care de care mai tentante.
La Poiana Brasov, instructorii de la Scoala de Schi Ana vor acorda lectii de schi cuplurilor de indragostiti cu reducere de 50%.
La Muntele Mic, statiune aflata in judetul Caras-Severin, la 20 de kilometri de Caransebes, turistele care vor ajunge pe munte vor beneficia de transport gratuit pe cablu daca le vor face o declaratie de dragoste teleferistilor. Pretul unui sejur in perioada 12-15 februarie este de 49 de euro. Mai multe detalii pe www.muntelemiconline.ro! Pana atunci, in week-end-ul acesta va avea loc Cupa Muntele Mic la schi alpin. Intrecerea este de tip open si se adreseaza, in special, amatorilor. Sambata seara, salvamontistii vor face o coborare de la Crucea Eroilor pana in zona cabanelor, avand in brate torte aprinse.
Pe Valea Jiului, la Straja, cabanierii raman fideli traditiilor autohtone si aplica promotii doar de Dragobete. La 25 februarie, pe Partia Platoul Soarelui se va organiza Cupa Dragobete la Schi Alpin. Competitia a ajuns la cea de-a doua editie si se adreseaza cuplurilor.
Sursa: www.jurnalul.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co