Interne

Serbarile Zapezii de la Baisoara

Serbarile Zapezii de la Baisoara

Primari, parlamentari si presedintele Consiliului Judetean Cluj sunt asteptati la cea de-a 11-a editie a Serbarilor Zapezii in statiunea Baisoara la un concurs de sanii, la manifestari urmand sa participe si peste 1.200 de copii, care vor beneficia inclusiv de „cursuri de supravietuire”.
Palatul Copiilor Cluj-Napoca organizeaza, incepand de joi, cea de-a XI-a editie a Serbarilor Zapezii in statiunea Baisoara, in cadrul careia se va desfasura o proba pentru VIP-uri, un concurs pe sanii, la care sunt asteptati sa participe primari, parlamentari si presedintele Consiliului Judetean Cluj.
Directorul Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca la Serbarile Zapezii de la Baisoara sunt asteptati peste 1.200 de copii din 15 judete, bugetul manifestarii depasind 100.000 de lei.
Sambata, vor fi organizate concursuri specifice iernii – slalom paralel pe schiuri, trenuletul zapezii, dar va fi si un concurs de sanii pentru VIP-uri.
Potrivit acestuia, la Serbarile Zapezii va participa si militari ai Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, care le vor preda copiilor „cursuri de supravietuire”. Militarii vor construi un iglu si ii vor invata pe copii sa faca focul in aer liber, in conditii de iarna.
Programul Serbarilor Zapezii de la Baisoara mai cuprinde spectacole de muzica usoara si folclorica, coborare cu torte pe schiuri, un foc de tabara, un foc de artificii si discoteca in aer liber.
Manifestarea se va încheia duminică.
Sursa: turiam.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co