Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Oferte turistice pentru toate buzunarele la Târgul de Turism

Cauți o ofertă promoțională pentru vacanța de sfârșit de an? O poți găsi la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, ce se va desfășura în perioada 13-16 noiembrie 2014, la Romexpo București.

Reunind peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, România, Rusia, Turcia și Ungaria, Târgul de Turism al României pregătește o ofertă bogată de vacanțe pe o suprafață de 7.000 mp.

Astfel, pentru sfârșitul acestui an se anunță vacanțe la schi în Bulgaria – Bansko pornind de la 282 euro/persoană pentru 7 nopți cu demipensiune și transport cu autocarul. Pentru aceeași perioadă, în Austria, prețurile pornesc de la 44 euro/persoană pe noapte, iar pentru Italia prețurile încep de la 35 euro/persoană pe noapte.

IMG_2657 (1)

În plus, operatorii turistici au oferte diverse, expediții montane condimentate cu activități extreme gen: rafting, salt cu parapanta, escalada, pentru cei mai aventurieri, sau plimbări cu Orient Expres-ul sau destinatii exotice precum Maldive și Indonezia pentru cei care caută vacanțe de lux.

Prioritare sunt sărbătorile de sfârșit de an, însă operatorii turistici vin la Târgul de Turism și cu oferte pentru vacanțele din vara anului viitor.

Bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co