Interne

Ofertele last minute

Ofertele last minute

Agenţiile de turism au pregătit zeci de oferte pentru cei care au liber de sărbători şi vor să îl întâlească pe Moş Crăciun departe de casă. Trebuie să vă grăbiţi însă. Primele plecări au loc în câteva zile.

Cele mai vânate vacanţe sunt cele în oraşele în care se organizează tradiţionalele târguri de Crăciun. Astfel, un circuit de o săptămână prin Budapesta, Viena şi Praga cu autocarul costă 275 de euro de persoană.

Dacă doriţi să petreceţi Crăciunul la malul mării, operatorii de turism vă propun o vacanţă în Egipt sau în Dubai. O săptămână la plajă de Crăciun, cu transport inclus, dar şi cu cel puţin o masă pe zi porneşte de la 450 de euro în Egipt sau 480 de euro în Dubai.

Dacă nu vreţi să plecaţi prea departe de sărbători, dar nici să staţi acasă, vacanţele la munte sunt recomandate. Astfel, o excursie de 3 nopţi în Poiana Braşov vă poate costa cel puţin 75 de euro de persoană. În funcţie de hotelul pe care îl alegeţi preţurile pot cresc. O vacanţă de 4 zile cu două mese incluse costă 175 de euro în Maramureş.

Oferte bune găsim şi în Sibiu. Aici, pentru 3 nopţi de cazare la un hotel de 2 stele care oferă şi masa festivă trebuie să scoateţi din buzunar 155 de euro de persoană.

Sursa: RTV.NET

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co