Interne

Oradea, tărâmul cărților!

Oradea, tărâmul cărților!

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România, poposește pentru o săptămână la Oradea, pregătit cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. În plus, le aduce orădenilor nenumărate oferte, tombole și promoții!

Pentru că BookLand iubește sărbătoarea copiilor – ziua de 1 iunie, le-a pregătit acestora o săptămână plină de surprize și evenimente distractive. Miercuri, elevii Liceului de Artă din Oradea vor susține un minirecital de muzică clasică, de la ora 18.45. Joi, de la ora 18.30,  aduceți-vă copiii să deseneze și să picteze alături de piticoții de la Palatul Copiilor din Oradea. Iar vineri, de 1 iunie, tot de la 18.30, sunt asteptati toți copiii la o seară plină de veselie, cu muzică și dans, alături de micile talente de la secția de dans sportiv a Palatului Copiilor din Oradea.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co