Externe

Pacific Hospitality Group anunţă achiziţia Bacara Resort & Spa

bacara hotel

BRS Ventures, LLC, o filialã Pacific Hospitality Group a anunţat achiziţionarea Bacara Resort & Spa din Santa Barbara, California, de la Luxury Resort SB , o filialã a Ohana Real Estate Investors şi a Rockpoint Group, care au deţinut proprietatea din 2011. Preţul de achiziţie nu a fost dezvăluit.
Bacara Resort & Spa s-a deschis în 2000 şi foarte curând a devenit o destinaţie foarte cãutatã. Proprietatea are 354 de camere şi apartamente, patru restaurante şi saloane, un centru spa cu patru etaje şi un centru de wellness, trei piscine şi peste 4.600 de metri pãtraţi de spaţiu pentru evenimente. Bacara este amplasat pe plaja de pe coasta Gaviota, la doar 40 km de Santa Ynez Wine Country şi la 10 km de aeroportul din Santa Barbara.
Achiziţionarea Bacara Resort & Spa este cea mai nouã provocare a grupului Pacific Hospitality, care a intrat în proprietatea a trei mari hoteluri de coastã din California, în ultimele 15 luni, ca parte a nou-formatei Meritage Collection. Hotelurile de elitã include Estancia La Jolla Hotel & Spa din San Diego, Balboa Bay Resort din Newport Beach şi The Meritage Resort and Spa din Napa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co