Interne

Parteneriat cultural

Parteneriat cultural

Un maraton de 5 arte în cinci zile. Este propunerea festivalului inedit organizat de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Biblioteca Central-Universitară. Startul festivalului a fost dat ieri, când a avut loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Avangarda românească. Grafică şi desen”.

În Sala Galateca a Bibliotecii Central-Universitare vă puteţi întâlni cu 72 de lucrări de grafică şi desen aproape necunoscute publicului românesc. Este vorba de opere din colecţiile Cabinetului de Stampe şi ale Bibliotecii Academiei, aparţinând unor artişti care s-au identificat cu fenomenul avangardei româneşti în oricare din fazele sale. Pe lângă expoziţia de artă, ICR a mai pregătit o mulţime de surprize pentru publicul festivalului. Din program nu lipsesc spectacole de teatru şi pantomimă, concerte, proiecţii de film şi dezbateri literare.

Festivalul se va încheia sâmbătă seară cu proiecţia filmului „O lume mai bună”. Pelicula daneză va putea fi vizionată în  Aula Bibliotecii. Pentru toate evenimentele cuprinse în programul festivalului, intrarea este liberă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co