Interne

„Rent a Camp” la Cluj

„Rent a Camp” la Cluj

Echipament de camping la numai 1 leu la Cluj. Pentru noua zile de folosire pasionatii de drumetii  pot inchiria un echipament complet. Proiectul “Rent a Camp” a fost reluat de la 1 Decembrie asa ca in aceasta perioada la Cluj echipamentul de camping va costa doar 1 leu.

Clujenii pasionaţi de ieşirile pe munte îşi pot închiria echipamentul de la tinerii din Asociaţia pentru Turism Activ Cluj. Aceştia închiriază diferite articole cu numai 1 leu bucata pe o perioadă de nouă zile.

Proiectul “Rent a Camp” a fost reluat de 1 Decembrie şi se vrea un ajutor pentru oricine vrea să meargă într-o drumeţie şi nu are echipamentul necesar.

Pentru închiriere se va semna un contract de comodat, iar singura condiţie este să aduci înapoi la timp articolele împrumutate. “Proiectul reprezintă un sprijin pentru orice persoană sau grup de începători în tainele drumeţiei sau ale mersului pe munte, prin oferirea accesului la echipament specific montan”, spun reprezentanţii ATAC.

Pe site-ul lor clujenii pot găsi toate detaliile cu privire la modalitatea şi condiţiile de închiriere, iar doritorii pot să îi contacteze pe iniţiatori şi să facă donaţii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co