Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Pasarela pe Marea Neagra.

Pasarela pe Marea Neagra.

In cateva luni vom putea pasi pe mare. Exte vorba despre  un proiect de un milion de euro care va „revolutiona” litoralul romanesc. O pasarela de promenada, intinsa la 400 de metri in larg, este in plina constructie la Mamaia si cel mai probabil la 1 mai va fi gata.

Pasarela de promenada de la Mamaia va costa peste un milion de euro. Amplasamentul  va avea si un debarcader. Este inceputul unui nou port turistic si al unei schimbari la fata a litoralului romanesc, spera primarul din Constanta.Cel mai probabil, la inceputul lunii mai turistii se vor putea plimba pe aceasta pasarela.

Pe o schela se vor aseza placi din lemn de stejar groase de 60 de cm, iar de o parte si de alta vor aparea bancute, pe care turistii se vor putea odihni. Pasarela care are forma literei T si o lungime de 420 de metri, este amplasata la nici doua sute de metri de Cazinoul din Mamaia.

La capatul pasarelei va fi construit un debarcader care va avea 32 de metri lungime si doua punti. Aici vor putea acosta nenumarate vase de croaziera, mai ales ca dincolo de el este un dig de stabilopozi care tine valurile departe.

Constructia a inceput la 1 noiembrie. Pe 21 decembrie lucrarile vor fi sistate si vor fi reluate abia la inceputul lunii aprilie, cand vremea se va imblanzi la malul marii.

Pasarela din Mamaia va fi singurul amplasament de acest gen de pe litoralul romanesc.

Sursa www.protv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co