Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Paşte pe plajele Spaniei – GALERIE FOTO

Paşte pe plajele Spaniei – GALERIE FOTO

Nu-i aşa că ţi-ar surâde ideea de a petrece Paştele altfel decât cum ai facut-o până acum? Nu-i aşa că te-ai vedea pe o plajă cu nisip fin, stând la soare cu un cocktail în mână? În cazul ăsta, o destinaţie ideală pentru ca vacanţa ta pascală să fie una de excepţie este Palma de Mallorca. Cea mai mare insulă a Spaniei este, fără îndoială, un loc plin de contraste puternic evidenţiate. O zonă turistică proiectată pentru toate buzunarele, cu hoteluri de cea mai înaltă calitate, dar şi pensiuni primitoare, Palma de Mallorca îţi va oferi o serie de peisaje mirifice încă virgine, o varietate de restaurante şi baruri, precum şi activităţi care să te facă să uiţi de problemele cotidiene.


Cât te costă şederea în paradisul Insulelor Baleare


Ofertele agenţiilor de turism pentru această destinaţie sunt foarte variate, însă e bine să ştii că trebuie să pui deoparte cel puţin 389 de euro, pentru un sejur de şapte nopţi, cu demipensiune, la un hotel de două stele. Preţul mai include transportul cu avionul dus-întors, fără taxe de aeroport, transferurile de la şi către aeroport, asistenţă turistică şi un tur de o jumătate de zi prin oraş. Dacă, însă, vrei să stai într-o cameră mai luxoasă, în cadrul unui hotel de patru stele, tariful pentru aceleaşi servicii vor depăşi suma de şase sute de euro de persoană. Dacă vrei să mănânci la restaurant, un prânz te va costa în jur de 30 de euro, în funcţie de ce băuturi comanzi.


Ce poţi vizita


Din planul de vacanţă în Mallorca nu au cum să lipsească scufundările în apele albastre-verzui ale Golfului Panama. Dacă îţi place adrenalina, poţi încerca câteva şedinţe de ciclism montan, pe un teren stâncos, sau echitaţia. În cazul în care vrei să cunoşti faţa culturală a oraşului, merită să vizitezi Catedrala Gotică, care datează din secolul XIII şi care domină golful. Probabil vei vrea să îţi petreci ultima seară la Teatrul Aventurii Piraţilor, unde poţi lua parte la un adevărat festin, alături de eroi lăudăroşi şi de piraţi beţi, care vor face senzaţie. După ce te bucuri din plin de gastronomia spaniolă, poţi face o plimbare prin Puerto Deportivo sau de-a lungul falezei, ori te poţi distra într-unul din cluburile sau discotecile din zonă. Nu trebuie să ratezi nici magazinul de perle de cultură al fabricii din Macacor, unde vei avea ocazia să asişti la procesul de obţinere al acestora. Orice ai alege să faci în vacanţa pe care ţi-ai programat-o să o petreci în Palma de Mallorca, nu-ţi uita aparatul de fotografiat acasă, pentru că peisajele pe care le vei regăsi acolo vor fi cu totul şi cu totul inedite.

Fadia HÎRŢAN

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co