Interne

Paste pe Valea Prahovei

Paste pe Valea Prahovei

Daca vreti la munte de Paste, trebuie sa stiti ca preturile sunt cam aceleasi cu cele de anul trecut. Unde mai pui ca vremea se anunta frumoasa pe Valea Prahovei iar stratul de zapada inca va permite sa schiati. Daca nu ati ales inca statiunea, iata cateva detalii legate de prêt care va pota ajuta in luarea deciziei.

Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit pentru Paste oferte la tarife comparabile cu cele de anul trecut.

La Sinaia, pretul unei vacante de Paste pentru o persoana este de aproximativ 100 de euro la un hotel de trei stele, scrie Mediafax.

La Busteni preturile sunt mai mici decat la Sinaia. Astfel, la un hotel de trei stele din statiune trei nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun si masa festiva cu bucate traditionale costa 315 lei de persoana, cu 100 de lei mai putin decat la Sinaia.

La o vila de trei stele din Predeal, preturile pornesc de la 50 de lei pentru o noapte de persoana sau 220-240 de lei pentru camera dubla, doua persoane, in tarif fiind inclus micul dejun in ziua de Paste si o surpriza din partea iepurasului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co