Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Pastele orthodox in tara catolica

Pastele orthodox in tara catolica

Pastele Catolic este sarbatorit inainte de cel ortodox, in consecinta, in tarile catolice a trecut aglomeratia din biserici si supermarketuri. Daca anul viitor vrei sa petreci sarbatorile altfel si reusesti sa iti iei cateva zile libere poti incerca o vacanta in tari cu populatie catolica. Iata si cateva exemple:

Republica Dominicana este o tara insulara din America Centrala, in nordul Marii Caraibilor si are o populatie de circa 10 milioane de locuitori, 95% dintre acestia fiind catolici. Republica Dominicana a devenit in ultimii ani cea mai importanta destinatie turistica din regiunea Caraibe.  Turistii pot vizita aici cel mai inalt munte din Caraibe numit Pico Duarte si lacul Enriquillo, cel mai mare din regiune.

Aici merita vizitata printre altele capitala Santo Domingo, unde se afla prima universitate, catedrala si spital din Lumea Noua. De asemenea, in partea moderna a orasului merita vizitat portul, unde se gasesc o multime de atractii turistice.

Republica Ecuador este o tara situata in partea de nord-vest a Americii de Sud, care se invecineaza cu Oceanul Pacific la vest. Tara are o populatie de peste 15 milioane de locuitori, dintre care 95% sunt catolici.

Turistii pot vizita aici capitala Quito, situata la o altitudine de peste 2.800 de metri, in apropierea vulcanului Pichincha sau pot face o croaziera pana in insulele Galapagos.

Honduras este o tara din America Centrala si se invecineaza la sud de Oceanul Pacific, prin Golful Fonseca, iar la nord de Golful Honduras si de Marea Caraibilor. Tara are o populatie de 8,3 milioane de locuitori, din care peste 97% sunt catolici. Intre obiectivele turistice importante ce merita vizitate in Honduras se numara Parcul National Punta Sal, Gradina Zoologica Nationala, precum si Refugiul Cuero y Salado.

Vezuela este o tara situata in nordul Americii de Sud, cuprinzand terminatiile nordice ale Muntilor Anzi (care depasesc 5.000 m), campia fluviului Orinoco si Podisul Guyanelor (care ajunge la 3.000 m). Tara are o populatie de peste 28 de milioane de locuitori, din care circa 96% sunt catolici.

Merita explorata capitala Caracas, o metropola moderna situata la poalele lantului montan Avila. Pe langa obiceiuri culinare fabuloase, o viata culturala vibranta si o viata de noapte interesanta, orasul mai ofera o gama de muzee de talie mondiala.

De asemenea, interesant este si orasul colonial Coro, un loc aflat pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Pe langa patrimoniul istoric, Coro este poarta spre peninsula Paraguana, o destinatie importanta pentru surfing.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co