Imobiliare Valea Prahovei
Externe

O scurtă escapadă la Nisa

O scurtă escapadă la Nisa

Nisa este un loc ideal pentru un city break, mai ales pentru cei cărora le place să se afle în inima unui oraş celebru, stilat, vibrant, un oraş unde parfumurile scumpe, vinurile vechi şi mâncărurile rafinate sunt la ele acasă. Plimbările pe faleză fac deliciul unei minivacanţe în Nisa, iar Promenada Englezilor este locul preferat de majoritatea turiştilor.

Nisa este destinaţia pentru cei care vor să aibă o experienţă electrizantă a vieţii de noapte pe Coasta de Azur. Este adevărat că shopping-ul, statul la plajă şi vizitarea obiectivelor pot ocupa zilele pe care turiştii le petrec în Nisa, însă explorarea oportunităţilor vieţii de noapte locale este un imperativ pentru cei ce vor să descopere Nisa. În Casino Ruhl cu jocurile sau spectacolele de cabaret sau in barurile cu muzica live si discotecile cu DJ renumiti.

Dacă aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru bifat obiective turistice, vă propunem să treceţi doar pe la câteva. Primul pe listă: oraşul vechi, Vieille Ville, un cartier cu străduţe înguste, mici restaurante şi pub-uri. Apoi, treceţi pe la Portul Lympia şi Castelul din Nisa, o construcţie militară care se află în vârful unei coline acoperite de roci. În plus, orice turist care ajunge la Nisa nu are voie să piardă ocazia de a se plimba pe plajele aflate la înălţime care se oglindesc în apele azurii ale Golfului Îngerilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co