Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Peste 150 de firme din 21 de ţări şi-au anunţat participarea la Târgului de Turism al României

Romexpo organizează, în perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, în Pavilionul Central din Centrul Expoziţional Romexpo Bucureşti, cea de-a XXV–a ediţie a Târgului de Turism al României.

TTR primăvara 2011 reuneşte un număr de peste 150 de firme din 21 de ţări, pe o suprafaţă de peste 5.000 mp, cu un grad de internaţionalizare de aproape 50%.

Vor fi prezentate destinaţiile pentru vacanţa de vară, de către autorităţile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni. De asemenea, vor fi organizate standuri de promovare turistică de către ambasade acreditate la Bucureşti: Cehia, Croaţia, Bulgaria, Cipru, Chile, Emiratele Arabe Unite, Italia, Iran, Macedonia, Mexic, Peru, Serbia, Slovacia, Slovenia. Ofertele prezentate la târg vor beneficia de reduceri de până la 20%.

O serie de manifestări conexe, unele în premieră pentru România, pe care organizatorii le-au pregătit special pentru a aniversa cea de-a XXV-a ediţie, prezintă publicului larg şi publicului specialist o nouă perspectivă a României şi a turismului românesc.

Seminarii despre strategii de dezvoltare a turismului românesc, implementare fonduri europene, susţinute de Camera de Comerţ şi Industrie a României, conferinţe despre ultimele tendinţe în turism, susţinute de Asociaţia Turistică a Municipiului Bucureşti, ateliere J’Info Trainning, susţinute de invitaţi speciali, precum David Wortley, prezentări ale asociaţiilor profesionale, organizaţiilor patronale sau colaborări în premieră, precum cea cu Ordinul Arhitecţilor, care prezintă „Drumul Lemnului”, sunt doar câteva dintre evenimentele incluse în programul de manifestări conexe.

„Sălbatic. Nocturn. Tradiţional”, expoziţie de artă fotografică, într-un format în premieră pentru România, prezintă publicului o altă imagine a României, prin cele 3 secţiuni ale sale: fotografie wildlife, fotografie „România noaptea” şi fotografie etnografică.

National Geographic, Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” şi revista Satul susţin fiecare secţiune şi fotografii care expun: Silviu Matei, Alex Conu, Ana Negru, Daniela Spinu, Ghiţă Porumb, Vlad Dumitrescu.

Vernisajul expoziţiei are loc joi, 31 martie 2011, în pavilionul A, după deschiderea oficială a TTR primăvara 2011.

În premieră pentru Târgul de Turism al României, publicul se va putea bucura de un Parc de Aventură organizat împreuna cu Asociaţia Turistică Ghizii României. O aventură în inima Bucureştiului condimentată cu o tiroliană, Omul Păianjen, podul indian şi un panou de alpinism.

Program de vizitare:
• 31 martie – 02 aprilie, orele 10.00 – 19.00
• 03 aprilie – orele 10.00-17.00

Tariful unui bilet de intrare: 7 RON

Mai multe informaţii despre manifestarea „Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară 2011” pe www.targuldeturism.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co