Interne

Veşti bune! Vremea se încălzeşte! Află de când va ieşi soarele

Astăzi, vom avea nevoie de umbrele în aproape toată ţara. Se anunţă ploi destul de hotărâte în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, dar, local, şi în Banat. Ceva mai puţine ploi se aşteaptă în Transilvania şi Moldova, în timp ce în restul ţării, spre amiază, cerul începe să se limpezească.
Miercuri după atâţia nori şi ploi, în sfârşit, iese soarele. Majoritatea regiunilor se bucură de un cer curăţat de nori, iar ploile anunţate de meteorologi sunt slabe şi doar pe ici pe colo. În aceste condiţii, temperaturile reacţionează prompt şi cresc la valori de la 11-12 grade pe litoral până chiar spre 17-18 în zona Câmpie de Vest.

Şi bucureştenii mai câştigă un grad-două mâine la amiază. De la 6 grade în zori, mercurul va urca la 15 la prânz şi, printre norii în trecere va fi destul de loc şi pentru soare.
Joi soarele câştigă şi mai mult teren, aşa că în sfârşit putem vorbi de o vreme frumoasă şi cu maxime în creştere. Vom avea valori la amiază de peste 15 grade cu excepţia sudul extrem, unde ar mai putea să se atingă 11 grade. În rest însă, mercurul urcă la 17-18 grade în multe oraşe ale ţării, iar ploile par să se fi retras de pe teritoriul ţării noastre, cel puţin deocamdată.
Nici în Bucureşti vremea nu ne dezamăgeşte. Soarele revine la putere, iar maxima atinge 17 grade.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co