Evenimente

Photography Square Festival, la Timișoara

Photography Square Festival își deschide porțile astăzi la Timișoara! Evenimentul este la prima ediție și va avea loc la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara, în perioada 14 – 20 noiembrie 2016.

Photography Square” este un proiect de arte vizuale, în special fotografie şi video art, care are ca obiectiv explorarea de noi perspective şi posibilităţi de manifestare şi colaborare a artiştilor, pornind de la imagine ca premisă de comunicare majoră.

Dialogul propus ca punte de legatură între educaţie, cultură şi tehnologie, vine în sprijinul accesului tinerilor la cultură, într-un mod responsabil, modern şi accesibil, contribuind la promovarea diversităţii culturale şi încurajând relaţiile dintre creatorii de artă şi public, precum şi stimularea implicării şi interacţiunii multidisciplinare a artiştilor consacraţi.

Deschiderea festivalului va avea loc luni, 14 noiembrie, la ora 19.00, la Sala Vieneză, cu vernisajul expoziției de fotografie conceptuală semnată de Amalia Gaita, “A bird’s year”, curator Gheorghe Sfaiter, urmat de concertul “Melting Sun”, cu Amalia Gaita & The Band, începere de la ora 20.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co