Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Târgul de Turism „Vacanța”, la Constanța

Târgul de Turism „Vacanța” va avea loc la Constanța în perioada 25 – 27 noiembrie 2016. Evenimentul, ajuns la cea de-a IX-a ediție, este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăţi de asigurări, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi din Bulgaria care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanţele iernii 2016 – 2017, precum şi discounturi şi Oferte Speciale.

Târgul de Turism

Sunt oferite facilităţi deosebite pentru expozanţi, care vor beneficia de tarifele speciale, conturate cu scopul de a se diminua eforturile financiare determinate de participarea la un asemenea eveniment. În plus, firmele membre CCINA Constanţa şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale.

Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism “VACANȚA” Constanţa, ediţia de toamnă 2016, fac parte: prezentări de oferte şi destinaţii turistice, programe de dezvoltare și promovare turistică, turism medical, de aventură și tombole cu premii – surpriză pentru vizitatori.

Organizatorii se așteaptă la un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co