Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Piaţa croazierelor

Piaţa croazierelor

Industria internaţională de croaziere se află într-un reviriment post criză.  Numărul clienţilor este din nou în creştere, potrivit unui comunicat al unei agenţii locale. Studiile de piaţă arată că se remarcă o preferinţă pentru croazierele care acostează „la capătul pământului”. Este vorba de excursii în locuri inedite pentru Albania, Serbia, Orientul îndepărtat rus, Groenlanda şi Uzbekistan.

Un studiu realizat de agenţia americană Cruise Holidays  arata ca destinaţiile de top în industria croazierelor, în 2012, sunt Caraibele şi Europa. Pe locurile 3 şi 4 s-au clasat Alaska şi Insulele Bermude, urmate de Hawaii, Canalul Panama şi Riviera Mexicană.

Operatorii de la noi spun că cele mai populare croaziere printre români rămân cele din Marea Mediterană. Pentru luna aprilie, puteţi găsi oferte pentru o vacanţă pe vas în Marea Mediterană la preţuri pornind de la 279 de euro de persoană. O vacanţă de 9 zile în Fiordurile Norvegiene costă între 600 şi 1000 de euro în funcţie de perioada aleasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co