Externe

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Recent s-a incheiat cea de-a 46-a editie a Târgului Internaţional de Turism de la Berlin. Tara partenera a ITB a fost Egipt, care a organizat ceremonia de deschidere a expozitiei. Conform traditiei, tara noastra a fost si ea prezenta la Berlin cu un stand generos si cu o oferta demna de frumusetea Romaniei.

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin s-a desfăşurat în perioada 7-11 martie şi a avut 11.000 de expozanţi din peste 180 de ţări şi o suprafaţă de 160.000 mp. ITB Berlin este cea mai mare manifestare de acest gen din lume. Standul din acest an al României a fost organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Ministrul de resort, Cristian Petrescu, a fost si el prezent la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin  în cadrul căruia a avut mai multe întâlniri de lucru cu cei mai importanţi turoperatori din lume, dar şi cu alţi specialişti din industria mondială a turismului.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a promis ca incepand cu aceasta vara va exista o cursa directa Berlin-Bucuresti.

Cristian Petrescu a avut o discutie si cu secretarul-general al Organizaţiei Mondiale a Turismului, Taleb Rifai, în cadrul Târgului Internaţional de Turism de la Berlin. Acestia au pus la cale, printre altele si organizarea în România, împreună cu OMT, în această toamnă, a unei conferinţe despre turismul balnear şi medical.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co