Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Plaja sălbatică pe care aţi ratat-o vara aceasta – GALERIE FOTO

Plaja sălbatică pe care aţi ratat-o vara aceasta – GALERIE FOTO

Vadu este un sat aflat la 35 de kilometri de Constanţa, foarte aproape de Deltă. Iar vecinătatea se simte: puţini oameni, drumuri prăfuite bătute de gâşte şi câini prietenoşi si, bineînţeles, plaja. Dar nu este foarte simplu de ajuns la nisip.

Din sat trebuie urmat drumul care trece pe lângă fosta Intreprindere de Metale Rare (IMR) şi apoi se pierde în plină câmpie. Pământul alb presărat cu pietre mici şi ascuţite se transformă într-o dâră de beton crăpat şi apoi lasă locul unei căi de nisip tasat.

Cu totul sunt 5-6 kilometri până la mare. Deranjul merită: nisipiul fin, ca strecurat, scoici parcă puse cu mâna, stuf şi ciulini. Fără zgomotul muzicii sau forfota oamenilor, sunetul valurilor e stăpân. 

Pe plajă există şi o cherhana, dar scumpă şi nu foarte primitoare. Pentru mâncare se poate apela însă cu încredere la săteni. Peştele şi brânza proaspete nu lipsesc din zonă. Iar unii oameni din Vadu oferă şi cazare. Aceştia se plângă însă că turiştii vin doar între 15 iulie şi 15 august, şi nu într-un număr foarte mare.

sursa: romanialibera.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co