Interne

Pofta de cultură vine cu BookLand în București Mall

Caravana BookLand este dovada vie a faptului că ”hârtia scrisă arde greu”.
Timp de 6 zile, de marti 29 noiembrie până duminică 4 decembrie, București Mall găzduiește târgul de carte BookLand unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanți, fiecare oferind reduceri la titlurile sale.

„În mall orice produs poate să-și exercite în mod performant atributele. Spațiul, audiența, ambianța și suportul oferit reprezintă un mare atu. La primul mall din România a sosit timpul să găzduim un concept inovator: târgul de carte urban BookLand, care și-a făcut o datorie din a aduce cartea la îndemâna oamenilor. Astfel că noțiunea de shopping cool de la București Mall ia conotații tot mai coolturale”, declară Alexandru Angelescu – Events Coordinator București Mall.
BookLand încurajează consumul cultural și dă ocazia fiecărui cititor să ia parte la Campania de loializare dedicată pasionaților de cărți, muzică film și jocuri, campanie ce se desfășoară pe site-ul librariei: www.book-land.ro.
Pe toată durata târgului, o vizită pe site-ul librăriei www.book-land.ro vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.
Totodată BookLand împreună cu Vreaubilet.ro organizează în serile de sâmbătă și duminică, chiar la mall, o tombolă pentru orice cititor care își achiziționează cărți din târg. Astfel, consumatorii de carte vor putea să câștige invitații duble fie la concertul Engelbert Humperdinck – Sâmbătă, 3 Decembrie 2011, fie la Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.
Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 29 noiembrie, până duminică, 4 decembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Despre proiectele BookLand:
Târgul de carte urban BookLand
După prima ediţie a târgului de carte urban, care a avut loc în Apr’11 la București, în urma feedback-ului primit din partea editurilor și a publicului conceptul s-a extins la nivel naţional. Este singurul targ de carte cu servicii integrate: logistica, merchandising, vânzare de carte și promovare. Inovator și doborâtor de prejudecăți, a reușit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să își petreacă timpul: în Mall-urile din oraşele vizitate.

Librăria online Book-Land.ro
www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorului că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Libraria prezintă în premieră un filtru de căutare al titlurilor ajustabil după criteriul editurii/producatorului, autorului/artistului, preţului şi genului din care titlul face parte. Se doreste a fi locul de unde se poate cumpara carte-muzica-film-jocuri-bilete concert la cel mai mic pret . Este user-friendly si se ambiţionează să devină in curand cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co